Sæsonbuffet - Ballerup Bowling
Facebook

Kundeservice

Book baner

Du kan enten booke baner via telefon eller via vores online bookingsystem.

+45 30 30 27 82 Book online

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 30 30 27 82 kontakt@ballerupbowling.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at holde dig opdateret og modtage specielle tilbud.

Tilmeld nyhedsbrev

Afbestillingsregler

Klik på knappen forneden for at læse mere om vores afbestillingsregler.

Se afbestillingsregler

Privatlivspolitik

Klik på knappen forneden for at læse mere om vores privatlivspolitik.

Se privatlivspolitik
Close

Sæsonbuffet - Vinter 2019

Vi prioriterer kvaliteten af vores mad meget

højt og mange af vores retter er lavet helt fra bunden.

Sæsonbuffet

Fra den 3. Januar – 30. Juni 2019

Vi tilbyder 2 slags buffet-pakker, som kan ses nedenfor.
 

Fredag/lørdag ml. 17.30-20.30
Sæsonbuffet inkl. dessert – pris pr. person – kr. 249,-
Sæsonbuffet De luxe – pris. pr person – kr. 299,-
Velkomstdrink, snackkurv under bowling, dessert og kaffe

Tirsdag-Torsdag ml. 17.30-20.00 – serveres kun ved min. 15 personer,
husk bordreservation

Børn t.o.m 12 år – 1/2 pris buffet

Tilkøb bowling:
1 times bowling – kr. 40,- pr. person
2 timers bowling – kr. 80,- pr. person
Skoleje kr. 15,-

Tilkøb:
Fri bar på øl, vin og vand hele aftenen kr. 299,- pr. person

 

Sæsonbuffeten indeholder:

  • Dampet laks med salsa af agurk. hytteost og dild – hertil urtesauce
  • Sprødstegt kylling i spisy grov tomatsauce
  • Honningmarineret svinekam m. rodfrugter
  • Flødekartofler med porrer
  • Oksefilet stegt med hvidløg og urter
  • Pastasalat med pimentcreme toppet med grønt og knas
  • Hjertesalat med parmesanflager og croutoner
  • Små ovnbagte kartofler m. grønt
    • Spidskålssalat, med humus, feta og edamebønner
    • Minipizzaer
    • Pølsehorn
    • Rødvinssauce
    • Tzatziki
    • Stenovnsbagte boller og smør
    • Små desserter eksempelvis Creme Brulee, Tiramisu og Chokolade Brownie

Der tages forbehold for justeringer i buffeten.